IVORY - Egyediesítési lehetőségek

2016. június 27. 11:25 - Chronos Kft.

Az IVORY termékek igény esetén változatosan egyediesíthetőek, a lehetőségekkel kapcsolatban kérjük keresse fel a Chronos Kiadót.

 

ivory_opciok.jpg

ivory_stitched_opciok.jpg

Szólj hozzá!

IVORY - Plain

2016. június 24. 16:23 - Chronos Kft.

Az IVORY Plain sorozat a varrott gerincű szériába tartozik, fekete karton borítója az egyszerűségről, letisztultságról szól, melyből látványosan előtűnik a színes gerincvarrás. Az IVORY - Plain sorozat hét féle cérnaszínnel érhető el. A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot a Chronos Kiadóval.

 

ivory_stitched_plain.jpg

Szólj hozzá!

IVORY - Flag

2016. június 24. 14:53 - Chronos Kft.

Az IVORY Flag sorozat a varrott gerincű szériába tartozik, fekete karton borítója tökéletes kontrasztot ad a színes előzéknek, mellyel azonos színű a gerincvarrás. Az IVORY - Flag sorozat hat féle színben érhető el. A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot a Chronos Kiadóval.

 

ivory_stitched_flag2.jpg

ivory_stitched_flag.jpg

Szólj hozzá!

IVORY - Index

2016. június 24. 14:41 - Chronos Kft.

Az IVORY Index sorozat a varrott gerincű szériába tartozik, fekete karton borítója tökéletes kontrasztot ad a színes előzéknek, mellyel azonos színű a gerincvarrás. Az IVORY - Index sorozat hat féle színben érhető el. A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot a Chronos Kiadóval.

 

ivory_stitched_index_2.jpg

ivory_stitched_index.jpg

Szólj hozzá!

IVORY - Varrott gerincű jegyzetfüzetek

2016. június 24. 13:21 - Chronos Kft.

Három féle méretben, méretenként három féle beltartalommal (vonalas, négyzethálós és sima) a gerincen valódi cérnavarrással összefogott kivitelben is készülnek IVORY jegyzetfüzetek. A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot a Chronos Kiadóval.

ivory_stitched.jpg

Szólj hozzá!

IVORY - Caracas

2016. június 24. 12:03 - Chronos Kft.

Az IVORY Caracas sorozat a rugalmas kartonborítóján szövet jellegű borítás biztosítja a könnyed megjelenést. Az Ivory Caracas 7 féle színben érhető el. A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot a Chronos Kiadóval.

 

ivory_caracas_2.jpg

ivory_caracas.jpg

Szólj hozzá!

IVORY - Butterfly

2016. június 22. 14:07 - Chronos Kft.

Az IVORY Butterfly sorozat a Gardena fantázianevű, matt felületű, puha tapintású, fa mintázatúan prégelt borítóanyag hőre színeződő képességét használja ki, így a vakdombor mintázat szép kontrasztot ad az alapszínnel. A grafika egyes elemei fémes hatású fólianyomást is kaptak, melyek élet telien csillognak a fényben. Az IVORY - Butterfly széria négyféle színben érhető el. A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot a Chronos Kiadóval.

 

ivory-jegyzetfuzet-56.jpg

Szólj hozzá!

IVORY - Robin

2016. június 22. 13:19 - Chronos Kft.

Az IVORY Robin sorozat a Gardena fantázianevű, matt felületű, puha tapintású, fa mintázatúan prégelt borítóanyag hőre színeződő képességét használja ki, így a vakdombor mintázat szép kontrasztot ad az alapszínnel. A grafika egyes elemei fémes hatású fólianyomást is kaptak, melyek élet telien csillognak a fényben. Az IVORY - Robin széria négyféle színben érhető el. A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot a Chronos Kiadóval.

 

ivory-jegyzetfuzet-44.jpg

ivory-jegyzetfuzet-57.jpg

Szólj hozzá!

IVORY - Camellia

2016. június 22. 13:10 - Chronos Kft.

Az IVORY Camellia sorozat a Gardena fantázianevű, matt felületű, puha tapintású, fa mintázatúan prégelt borítóanyag hőre színeződő képességét használja ki, így a vakdombor mintázat szép kontrasztot ad az alapszínnel. A grafika egyes elemei fémes hatású fólianyomást is kaptak, melyek élet telien csillognak a fényben. Az IVORY - Camellia széria négyféle színben érhető el. A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot a Chronos Kiadóval.

 

ivory-jegyzetfuzet-45.jpg

ivory-jegyzetfuzet-58.jpg

Szólj hozzá!

IVORY - Geranium

2016. június 22. 10:00 - Chronos Kft.

Az IVORY Geranium sorozat a Gardena fantázianevű, matt felületű, puha tapintású, fa mintázatúan prégelt borítóanyag hőre színeződő képességét használja ki, így a vakdombor mintázat szép kontrasztot ad az alapszínnel. A grafika egyes elemei fémes hatású fólianyomást is kaptak, melyek élet telien csillognak a fényben. Az IVORY - Geranium széria négyféle színben érhető el. A részletekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot a Chronos Kiadóval.

 

ivory-jegyzetfuzet-46.jpg

ivory-jegyzetfuzet-59.jpg

Szólj hozzá!